Qepa e kuqe në gojë ndalon dhimbjen e dhëmbit

Nëse keni dhimbje të dhëmbëve, vendosni një fetë të qepëve në dhëmbë. Dhimbja do të zhduket menjëherë. Gjithçka që duhet të bëni është që ta leni fetën e qepës për disa minuta në dhëmb. Arsyeja për këtë është shumë e thjeshtë. Qepët kanë përmbajtje anti-septike dhe anti-inflamatore. Pasi kafshoni një qepë, ajo lëshon lëngun e […]

Vazhdo të lexosh