Agim Xhafka/ Aromat

Pranvera në Amerikë është si një grua shtatzanë me barkun plot gjelbërim. Duket jo vetëm toka kështu,por edhe qielli spërkatur me jeshilen e gjetheve që lodrojnë nga era dhe diellin e copëzojnë si në një kaleidoskop ngjyrash. Jo më kot dhe dollarit ia kanë dhënë këtë ngjyrë. E ndërsa plaku i vitit te ri mendohet […]

Vazhdo të lexosh

Çfarë ndodh nëse nuk flemë mjaftueshëm?

Çfarë ndodh nëse nuk flemë mjaftueshëm? Sëmuremi. Sistemi jonë i imunitetit është i ndërlidhur direkt me gjumin, dhe mungesa e gjumit e vështirëson punën e sistemit të imunitetit për t’i luftuar sëmundjet. Është më vështirë të mendoni logjikisht dhe të reagoni shpejt, gjë e cila mund të jetë e rrezikshme, e veçanërisht nëse nevojitet ndonjë reagim i […]

Vazhdo të lexosh