Nga Sokrat Turtulli/ Për disa figura ikonë dhe me histori në PD-më vjen shumë keq që nuk u përfshinë në listat e deputeve dhe Basha ka bërë me ta gabim fatal.

Pashe sot ish ministra. Pashe ish deputeta. Pashe ish drejtora. Pashe keshilltare bashkish. Pashe edhe dy tre veta ne salle qe i kam pare te merren me terrenin neper fushata. KAQ. -Benin thirrje per bashkim. Biles edhe logon e kane te tille. Jane kundra Bashes. Kerkojne ta rrezojne. Po si?! – A rrezohet dikush nese […]

Vazhdo të lexosh