Nga Bislim Ahmetaj: Drejtësia që vjen nga vota e deputeteve kriminelë dhe të korruptuar mos ardhtë kurrë!!!

Refreni i politikës shqiptarë prej muajsh është një togëfjalësh “Reforma në drejtësi”. Të gjithë pa përjashtim janë “pro”, që të gjithë janë gjithashtu “kundra”. Kanë artikuluar i madh dhe i vogël për nevojën e kësaj reforme. Dikush e quan jetike si bukën e përditshme, të tjerë si makiazh për të tejkaluar krizën e thellë që […]

Vazhdo të lexosh