Dënohet me 2 vite burg ish-kryeministri Gruevski

Ish-kryeministri Gruevski nuk ishte prezent në seancën e sotme përfundimtare për rastin ‘Tanku’ ku edhe iu shqiptua dënimi. Aktgjykimin e publikoi gjykatësja Dobrilla Kacarska e cila pranoi kërkesën e PSP-së për dënim me burg për ish-kryeministrin Gruevski. Mes tjerave, Kaçerska para gazetarëve por pa praninë e Gruevskit sqaroi disa dëshmi dhe veprën e Gruevskit e […]

Vazhdo të lexosh