Nga Vili Minarolli/ PDSH është pasuri shpirtërore dhe ideal i çmuar i Demokratëve të Shqipërisë

Ka dy ditë që pas publikimit të listës të kandidatëve për deputetë të PD, që po ndodh një precedent.Disa nga ata që nuk u përfshinë në listën janë të pakënaqur.Deri këtu gjithçka është normale dhe njerëzore.E pa mendueshmja është t’i kundërvihesh partisë për të cilin ke qënë përfaqësues i lartë, pikërisht në atë moment kur […]

Vazhdo të lexosh

Edison Ypi: Çadër Tempul

Ky artikull është shkruar posaçërisht për Albanian Free Press Sa madhështore, sa marramendëse, kjo çadër e madhe para Kryeministrisë ku demokratët janë futur për të protestuar. Duke shetitur brenda asaj çadre, nuk të duket si çadër, të duket si Time Machine, si Makinë e Kohës. Nëse ke ndjeshmërinë e duhur dhe njeh Alfabetin e vuajtjes, […]

Vazhdo të lexosh