Çmëndet ish gruaja e Ramës dhe mallkon: “Këtë nuk ma ha truri fare, po fare. Ju zëntë grykën buka e këtij vendi”

Dalino Fico, ish-gruaja e Edi Rama ka reaguar në një status në Facebook, kundër të gjithë atyre që janë kundër integrimit të vendit në BE. Kritikët e Ramës, Fico i quan njerëz cinikë që janë bërë të pasur mbi mediokritetin dhe shpirtvogëlsinë e tyre. “Këtë nuk ma ha truri fare, po fare. Ju zëntë grykën […]

Vazhdo të lexosh