Paloka: Mazhoranca është në situatë frike.

Ne nje deklarate per mediat, kreu i grupit parlamentar te PD-se, Paloka u shpreh se: Mazhoranca është në situatë frike. Parlamenti është bllokuar prej gati 1 ore. Incidenti që ndodhi kishte shkaktar deputetët e mazhorancës, të cilët thyejnë rregullisht dhe janë dy deputetë tipikë, Balla e Braçe dhe pikërisht gjithmonë kur flet ish-presidenti dhe ish-kryeministrit. […]

Vazhdo të lexosh