Partia Demokratike themelon degën e saj në Texas të Shteteve të Bashkuara të Amerikës

Keqqeverisja prej 5 vitesh është kthyer në një barrë të rendë për shqiptarët e thjeshtë,teksa Kryeministri Edi Rama si idhulli i tij Erdogan, synon asgjësimin e opozitës, largimin e shqiptarëve nga atdheu dhe kthimin e Shqipërisë në një pashallëk lokal. Ky skenar ogurzi duhet të shqetësojë çdo shqiptar kudo që jeton, pasi Shqipëria është e […]

Continue Reading

Dega e Partise Demokratike në Britani mbështet me forcë bojkotin e opozitës në Shqipëri,

Deklarate e Kryesise se Deges se Partise Demokratike ne Britani e Madhe! Sot me date 2 Prill 2017, ne Londer eshte mbledhur per here te pare kryesia e re e deges se Partise Demokratike ne Britani pas zgjedhjeve per Kryetarin e Deges qe u zhvilluan me daten 22 Janar 2017. Kryesia, e cila eshte e […]

Continue Reading

Në datën 2 Prill mblidhet kryesia e Partise Demokratike, dega Britani e Madhe. Ja emrat e antarëve të kryesisë për këtë degë

Kryesia e Partise Demokratike dhe Sekretari i Pergjithshem Z. Arben Ristani, nepermjet nje shkrese zyrtare, date 10 Shkurt 2017, kane mandatuar kryetarin e saj z Naim Hasani, per formimin e kryesise se Partise Demokratike ne Britani dhe organet drejtuese, brenda nje afati kohore te pershtatshem, si dhe nga pozicioni im ligjor, per ngritjen dhe funksionimin […]

Continue Reading