Nga Sokol Gjoni/ Partia Demokratike, dega Pukë e çorollepsur në zjarrminë e garës së brendshme zgjedhore

Partia Demokratike, dega Pukë e çorollepsur në zjarrminë e garës së brendshme zgjedhore, duke u përfshirë ethshëm dhe njëanshmërisht në garë, ka harruar misionin e saj politik, duke lënë tek anëtarësia shijen e braktisjes së tyre dhe nxjerrjen në dritë të pazareve dhe të interesave okulte të drejtuesve të partisë me segmente të pushtetit mavi. […]

Vazhdo të lexosh