Lidheni Ramën, këtë të çmendur!

Nga Petrit Vasili. Lidheni Ramën, këtë të çmendur, këtë përrua psiqik. Ky që bën gjoja si budalla dhe nuk ka informacion as për drogën, as për kriminelët, as për firmat “off shore” që rruajnë 30 milionë euro brenda ditës, paska informacion për studentët që rrinë në të ftohtë, në erë dhe në shi se na […]

Vazhdo të lexosh