Show që po shkatërron familjet. Big Brother, banori kap gruan në krevat me Danjelin

Gjithnje e me shume po lind dhe behet e nevojshme qe show te ketij karakteri te nderptiten ose te rishikohen normat ne te cilat zhvillohet. Eshte e papranueshme ajo qe shperndan tek populli ky palo show qe me shume ka sens degjenerimi se sa edukimi. -Personi me emrin Lupçe qe  ka hyrë në Big Brother […]

Continue Reading

Xhensila Pere: Pa seks në Big Brother nuk ka show

A mund të ndahen me thikë dashuria nga seksi? Finalistja e “Big Brother” dhe Miss Universe 2014 thotë jo. Pas kësaj eksperience televizive, po u përkushtohet bizneseve private brenda dhe jashtë vendit, sepse për të ka nisur një jetë e re pas famës në atë lojë, ku u komentua për historinë e dashurisë dhe thyerjen […]

Continue Reading

Çfarë ndodh me trurin pas një ndarje në çift

Gjatë ndarjes, truri pëson një veprim i cili ua kujton dashurinë. Neuroshkencëtarja Dr. Lucy Brown tregoi për Bustle rreth eksperimentit të saj të kryer më 2010, në të cilin ekipi i saj shikoi trurin e njerëzve të ndarë kohët e fundit, me ndihmën e një makine MRI. Pjesëmarrësve iu treguan fotografi të ish-partnerëve të tyre, […]

Continue Reading