Rama i jep Carlo Bollinos për 20 vite, prona me 1 euro qira

Edi Rama i ka dhënë Carlo Bollinos disa prona me qira me 1 euro si shpërblim për shërbimin që ky i fundit i bën me median e tij. Departamenti i Antikorrupsionit, Aksesit në Shërbime dhe Transparencës në PD ka publikuar vendimet e qeverisë që i vënë në dizpozicion Bollinos pronat e shqiptarëve me një qira […]

Vazhdo të lexosh

Replikë e pakërkuar (jo koncension i pakërkuar) me gazetarin shqiptar Carlo Bollino

Nga Erl Kodra. Carlo Bollino, të bësh gazetari, e kam fjalën për gazetari prej vërteti, është krejt tjetër gjë nga shërbimi all inclusive që ti dhe “media” jote ofroni për Kryeministrin Edi Rama. E bëra këtë pohim që në krye, sepse ajo çfarë ti pretendon se bën në Shqipëri është lehtësisht e dallueshme, e lexueshme […]

Vazhdo të lexosh

Carlo Bolino turret kundër Ramës: Po na rjep me taksa. Këtë nuk e bëri as Berisha

Carlo Bolino, një botues që njihet si mbrojtës i qeverisë Rama, sot ka shpërthyer kundër qeverisë së tij dhe më konkretisht ndaj ministrisë së Kulturës. Sipas asaj që ai shkruan në gazetën e tij, “Shqiptarja.com” është marrë një vendim  “i fshehtë” gjatë muajit Gusht, kur të gjithë ishin me pushime, në favor të katër OJF-ve […]

Vazhdo të lexosh