Klodian Haxhillari, nga lista e zezë e SHISH-DEA për drogën e Beratit, në krye të SHÇB të Burgjeve

Ish-ministri Xhafaj, për ta futur në “kontigjentet e harruara” të hetimit dhe ndjekjes penale e për ta mbajtur brenda rrjetit të “shërbimeve private”, pas pazarit me Ministren e Drejtësisë Etilda Gjonaj dhe “tutorin” Ilir Metaj, e katapultuan në krye të kontrollit të njerëzve të botës së krimit në burgje, ndërkohë që me një gjyq farsë, […]

Vazhdo të lexosh

Në burgjet italiane rreth 2600 shqiptarë

Kjo shihet nga të dhënat ministrisë së Drejtësisë, që thonë se më 31 dhjetor 2017, në burgjet italiane mbahen 19.745 të huaj, dhe nga këta, 13,2% apo 2.598 persona janë shqiptarë. Më të shumtë në numër, janë vetëm marokenët,  3.703 vetë apo 18,8%. Menjëherë pas shqiptarëve renditen rumunët me 2.588 të burgosur (13,1%) dhe tunizinët me […]

Vazhdo të lexosh