Kërcënohet me jetë bashkë me familjen ish agjenti i SHKB-se së Burgjeve.

Ish agjenti i Sherbimit te Kontrollit te Brendshem ne Ministrine e Drejtesise, Sokrat Turtulli, eshte kercenuar vazhdimisht nga persona te panjohur dhe me precedent penal per shkak te detyres qe kryente ne institucionin e vuajtjes se denimit. Kercenimet zakonisht kane ardh pas lirimit te tij(per arsye politike) nga Ministri i Drejtesise per motive te paverteta, […]

Vazhdo të lexosh