Presidenti Bujar Nishani viziton Luginën e Preshevës, Bujanovcit e Medvegjës

Historike do te mbetet dt 07.03.2017 per Shqiptaret e Lugines se Presheves, Bujanovcit e Medvegjes te cilet presin per here te pare ne trojet e tyre shekullore, Presidentin e Republikes se Shqiperise dhe njëhkohesisht Komandantin e Pergjithshem te Forcave te Armatosura Shqiptare Z. Bujar NISHANI. Dite te bardha uroj te kemi ne rrugen tone te […]

Continue Reading