Braimllari takon familje në fushën e Korçës të lëna në mëshirë të fatit.

Kryesuesi i listes se LSI ne qarkun e Korces, Endrit Ibraimllari, vazhdon cdo dite takimet me banore te ketij qarku. Çdo ditë takojmë familje në fushën e Korçës të cilat përballen me kushte shumë të vështira ekonomike.Është papërgjegjshmëri dhe paturpësi e Rilindjes që në këto vite i la në mëshirë të fatit.Rilindja nuk e përkrahu […]

Vazhdo të lexosh