Braimllari: Më 25 Prill largojmë fatkeqësinë kombëtare…

Sekretari i Përgjithshëm i LSI Endrit Braimllari ka postuar një shënim në faqen e tij në facebook kur tregon realitetin e të rinjve në Pogradec. “Oferta e Edi Ramës për të rinjtë e Pogradecit është largimi nga vendi, mungesa e vendeve të punës dhe shpresës”, shkruan Braimllari në shënimin e tij. Pogradeci ka të rinjë […]

Continue Reading