Skandal/ Shikoni si pastrohej Rruga e Kombit kur nuk kalohej me pagesë dhe sot nën zhvatjen e taksës 10 euro të Oligarkëve Rama- Çeti. FOTO+VIDEO

Që nga momenti kur rruga e Kombit u be me pagese, u duk sikur problematikat e saj ne lidhje me pasojat qe vinin nga “mosmirmbajtja” do te pakesoheshin. U bene disa muaj qe kompanite koncesionare te Shefqet Kastratit dhe te nje kompanie tjeter, kane marre nen pergjegjesi kete rruge per ta mirmbajtur duke vjelur taksa […]

Vazhdo të lexosh