Përplasje mes kryebashkiakëve në Devoll, Nallbati nuk liron zyrën

Sot pritet që të konstituohet këshilli i parë bashkiak i Devollit dhe të betohet kryetari i ri, Eduard Duro,që fitoi në zgjedhjet e 30 qershorit. Jashtë ambienteve të bashkisë është krijuar tension nga mbështetësit e PD-së. Një pjesë e militantëve kanë hyrë në bashki, ndërkohë që kreu i bashkisë i së djathtës, Bledion Nallbati ka bërë […]

Vazhdo të lexosh