Nga Artur Roshi/ Vendosja e TVSH përforcon sistemin e pengut të biznesit

Qeveria thotë se vitin që vjen do aplikojë skemën e TVSH edhe tek biznesi i vogël pa përjashtim.Motivimi i kësaj inisjative është formalizimi i ekonomisë,pra ti paguaj shtetit në masën që i takon në propocion me atë që fiton. Në pamje të parë është një parim që nuk mund ta kundërshtosh,parimi i pagesës së taksës […]

Continue Reading

Basha paralajmëron Ramën: Jemi në një javë vendimtare

Lulzim Basha, ka paralajmëruar sot se protesta e opozitës ka hyrë në një javë vendimtare të zhvillimeve politike dhe orët në vijim do ta tregojnë atë. “Ndodhemi në një javë vendimtare të zhvillimeve, – tha Basha në çadrën e protestës. – Republika e vjetër, “komploti”, shpreson që nëpërmjet një dialogu fasadë të zhvillojnë zgjedhje fasadë në […]

Continue Reading