Malltezi: Pas 26 vitesh janë bijtë e atyre që burgosën e vranë njerëz për fjalën e gojës

Kreu i Departamentit të Mjedisit, Pyjeve dhe Turizmit pranë Partisë Demokratike, Jamarbër Malltezi ka folur në një lidhje direkte për ‘News24’ nga çadra e ngritur nga opozita përballë Kryeminstrisë. Malltezi tha se qeveria ka hyrë në rekordin Gunies për mosmbajtjen e premtimeve, ndërsa në protestë u bashkuan edhe qytetarë socialistë. Si ish dhjetorist, Malltezi ka […]

Vazhdo të lexosh