Gjermani/ Kancelarja Merkel dhe Besnik Kelmendi kanë marrë dozën e parë të vaksinës korona.

Kancelarja Merkel dhe Besnik Kelmendi kanë marrë dozën e parë të vaksinës korona.Lajmin e ka bërë të ditur një zëdhenes i Qeverisë Gjermane dhe më pas Besnik Kelmendi nëpermjete një statusi në profilin e tij zyrtar.

Continue Reading

Politikani Shqiptar i CDU, Besnik Kelmendi ka komentuar faljen publike të kancelares Angela Merkel.

Politikani Shqiptar i CDU, Besnik Kelmendi nëpërmjet një statusi në profilin e tij zyrtar ka komentuar faljen publike të kancelares Angela Merkel duke i bëre thirrje dhe politikaneve të ballkanit ta marrin si shembull pozitiv dhe kur ata gabojnë, ti kërkojne ndjesë publike popullit. Kancelarja Angela Merkel në një deklaratë para mediave, i ka kërkuar […]

Continue Reading

Diaspora Shqiptare/ Fillimi i mbarë që na gëzoj të gjithëve

Nga: Nue Oroshi 17 Mars 2021 | 23:30 Antarët e Rrjetit Politik Shqiptar në Gjermani Më 6 Mars 2021 u mbajt takimi i parë online për themelimin e “Rrjetit  Politik” shqiptar në Gjermani. Rrugëtimi i politikanëve shqiptar në Gjermani është i ri dhe nuk ka shumë kohë që e ka filluar veprimtarinë e tij.Ky rrugëtim tani […]

Continue Reading