Kim Jong- Un ka publikuar një video imagjinare ku trupat e Koresë së Veriut shpërthejnë një aeroplanmbajtëse amerikane/Video

Kim Jong- Un ka publikuar një video propagandistike ku trupat e Koresë së Veriut shpërthejnë një aeroplanmbajtëse amerikane. Pamjet e publikuara nga mediat shtetërore atje tregojnë sesi trupat koreano veriore shkatërrojnë avionët e bombarduesit amerikanë. Sigurisht kemi të bëjmë me pamje të montuara dhe jo reale. Klipi shoqërohet edhe me narracion, ku zëri shpjegon në mënyrë “poetike” […]

Vazhdo të lexosh