Nga Albina Deda Gjoci/ Dëgjo mirë Edi Rama!

Nuk ka me turp te shikosh ne ekran Kryeministrin e vendit tend komplet te droguar tek glorifikon aksione kunder droges! Eshte paradoks te degjosh Edi Ramen te flase per veting politik e drejtesi kur ai eshte shpikesi e perfituesi i 20 perqindesheve ne kurriz te ç’do ndertuesi. Eshte lemeri te flase ky njeri per familje,edukate […]

Vazhdo të lexosh

Alfred Serreqi: Nuk kam dhënë asnjëherë asnjë intervistë për “Gazetën shqiptare” në respekt të një vendimi që e kam marrë që në vitin 1997.

Më datë 20 shkurt “Gazeta Shqiptare” boton në faqen 6 një intervistë të lajmëruar në faqen e parë të saj, me titull “Alfred Serreqi: Shkëputja nga PD–ja në ‘97, ja çfarë ndodhi”. Së pari, dua të sqaroj të gjithë lexuesit dhe opinionin publik se unë, Alfred Serreqi, nuk kam dhënë asnjëherë asnjë intervistë, as intervistën […]

Vazhdo të lexosh