Nga Namir Lapardhaja: PS dhe LSI janë bashkëfajtore në Berat për keqqeverisjen

Konflikti i ndezur prej kohësh në shtëpinë e madhe të koalicionit qeveritar, ka zbritur ditën e sotme sherrshamatanë e tij në këshillin bashkiak të Beratit: PS-ja në mënyrë demonstrative ka bojkotuar mbledhjen e radhës së këtij këshilli, ndërsa vetëm pak orë më pas ka shpërndarë një komunikatë për shtyp ku bën të ditura arsyet e […]

Continue Reading

Kryetari i Poliçanit i dënuar 5 herë nga gjykatat

ABC News ka siguruar një kopje të dëshmisë së penalitetit, ku janë pasqyruar me detaje 5 dënimet penale të formës së prerë. Veç dëshmisë së penaliteti ështe dhe dokumenti për shkurtimin e vendimit të gjykatës së Skraparit që mban vitin 1985, ku Zotkaj është dënuar për 4 muaj në riedukim për të kryer punë publike. […]

Continue Reading

Kërcënohen pronarët e autobuzëve të Beratit që transportojne protestues drejt Tiranës

Kreu i Partisë Demokratike në Berat, Gazmend Azizi, ka denoncuar ditën e sotme publikisht se pronarët e autobusëve që do niseshin drejt Tiranës me qytetarë që do i bashkoheshin protestës së opozitës, janë kërcënuar. Referuar kreut të PD-së, pas këtyre kërcënimeve, pronarët e autobusëve nuk janë nisur drejt kryeqytetit. Më tej, Azizi, ka bërë me […]

Continue Reading