Basir Çollaku: Protesta, qytetari është si të kesh Zotin përballë

Me 18 shkurt, opozita ka lajmëruar se do të zhvillohet një protestë, ku mbarëshqiptarët do të jenë në Tiranë e do të dëshmojnë kundërshtinë e tyre të theksuar ndaj realitetit, duke qenë konkret në kërkesa, radikalë në mosdakortësi me qeverinë, duke nisur kështu një lëvizje mbarëkombëtare. Partia Demokratike dhe aleatët, kanë qenë prej muajsh në […]

Vazhdo të lexosh