Rama: Nuk do të japim asnjë lekë për investime në ujësjellës për bashki që nuk performojnë dhe nuk çojnë para reformën e ujit.

Kryeministri Rama duke folur ne nja takim ‘100 fshatrat’, mbi programin më të ri të qeverisë  deklaroi se për ata që duan të investojnë në agro-turizëm do të ketë ndihmë dhe lehtësira fiskale. Kreu i qeverisë tha se kjo ndihmë do të jetë e limituar, për periudha 2-3 deri në 4-vjeçare. Ndërkohë Rama iu drejtua të […]

Vazhdo të lexosh