Nga Basir Çollaku/ Qeveria në Arbitrazh “pro” rusëve të “Jurimex” kundër amerikanëvë të “Transatlantik”

Kompania amerikane kërkon 140 milionë euro në Gjykatën Ndërkombëtare, për prishje të njëanshme të kontratës Një kontratë e prishur njëanshmërisht, një strategji e deformuar, amerikanë të larguar dhe rusë të afruar në sektorin e naftës në Shqipëri dhe një tjetër proces gjyqsor në Arbitrazh. Njëherësh, pritet tjetër histori kompanish, ku përgatitet të prodhohet marrëveshje e […]

Vazhdo të lexosh

Ilir Kulla: A ka shkuar zoti Lu në zyrën e Adriatik Llalles me një përfaqësues të Bankers? Nëse po, çfarë i ka kërkuar?

Një mikeshë politikane sot paska deklaruar se akuzat ndaj Romana Vlahutinit dhe Donald Lu janë fantazi me filma me partizanë. Atëhere le ti bëjmë disa pyetje kësaj zonjës dhe ambasadorëve. A ka shkuar zoti Lu në zyrën e Adriatik Llalles me një përfaqësues të Bankers? Nëse po, çfarë i ka kërkuar? A e di zoti […]

Vazhdo të lexosh