Basha letër bankave: Mos rrezikoni me financimin e PPP-ve që pastrojnë para të drogës dhe korrupsionit! Do t’i anulojmë!

Lulzim Basha u ka dërguar bankave të nivelit të dytë dhe për dijeni Guvernatorit te Bankës së Shqipërisë një letër, ku u bën thirrje që mos të rrezikojnë me financimin e PPP-ve, pasi sipas tij janë para te pista. Basha thekson se nga aktiviteti i paligjshëm i prodhimit të drogës dhe trafikimit të saj nga […]

Continue Reading

Nga Enkelejda Veliu/ Nuk e di, a ka bankë që i nxe më, miliardat tuaja…?!

Ne burg, njerezit qe nuk paguajne dritat.. Ne burg, njerezit qe nuk paguajne ujin.. Ne burg, njerezit qe pijne nje cigare hashash.. Po ti..? Ti more ti.. Ti, qe vjedh qe kur genjen per letren e halese.. E merr kaq..dhe aty e shenon shumekaq. Ti, qe ne leter nderton nje ure..dhe ne terren ska ure […]

Continue Reading

Ja si u blenë votat. BSH: U tërhoqën 100 mln euro nga bankat

Muajt e fundit depozitat në sistemin bankar kanë shënuar një sjellje të pazakontë. Të dhënat zyrtare nga Banka e Shqipërisë tregojnë se për periudhën dhjetor 2016-maj 2017, u tërhoqën plot 20 miliardë lekë ose 150 milionë euro nga bankat. Sipas të dhënave, vetëm në muajin maj dolën plot 5 miliardë lekë nga bankat, para të […]

Continue Reading