Nishani i përgjigjet Bamirit/ Hante një pjatë me paçe e një tas me pilaf dhe largohej pa paguar, mu pështiros.

Nuk kam preferuar kurrë ti kundërpërgjigjem provokimeve dhe sulmeve të ndërsyera të Bamir Topit vetëm për një arsye. Duke e njohur mirë atë njeri, që për shkak të kompleksit të thellë të inferioritetit që e karakterizon, është përpjekur gjithë jetën e tij vegjetative të ndërtojë kontraste haluçinante me të tjerët që e mundonin me qënien e […]

Vazhdo të lexosh