Mashtrimi me çmimet e udhëtimit për avionët “low cost” nga Tirana

Prej vitesh qeveria shqiptare propogandon se po bën çështë e mundur për të bërë më të lira udhëtimet me avion nga Shqipëria dhe drejtë saj. Dy kanë qënë premtimet kryesore. I pari hapja e aeroporteve të reja për linjat loë costs dhe e dyta futja e këtyre linjave në vend. Ndërkohë që nga aeroportet e […]

Continue Reading