Nga Aulon Kalaja/ Si gjeli majë plehut

Duket paradoksale se si një Kryeministër i një vëndi të vogël dhe shumë të varfër, mban fjalime të bujshme në OKB. Për ata që nuk e njohin, e blejnë shtrenjtë, sepse te jesh gaztor i botës me batutat ende të shpëlara është dicka interesante. Ka ende dëgjues për qyfyret e tij, kur ke parasysh edhe […]

Vazhdo të lexosh