Jeta private e individit dhe shteti

Artur Nura Para disa vitesh Institucioni i Avokatit të Popullit i kërkoi instrumentave të duhur shtetëror që të mos shkelin mbi dimensionet e jetës private të individëve. Ky istitucion ju referua rasteve kur individë të caktuar shfaqen në ekranet televizive si “fajtor” para se këtë verdikt ta ketë dhënë një Gjykatë. Në fakt, kjo paradë […]

Vazhdo të lexosh

Autoriteti Kontrollit të Ushqimit një instrument biznes prishesh apo kujdestar standardesh? A do të reagoje ministri Bledi Çuçi?

Nga Artur Nura Se fundi për arsye objektive lexoj një denoncim te biznesmenit te njohur Nikollaq Neranxi ne lidhje me kripen e Himalajës dhe qe te cilit i është bllokuar një kamion i cili plotesoka te gjitha kriteret ligjore! Sipas Neranxit kjo ka ndodhur sepse ne zyrat e AKU, apo ato përkatëse te shëndetësisë sic […]

Vazhdo të lexosh