Rama rikthen sërish Bletën e artë në administratë/ Ja kush është ajo

Genti Beqiri është larguar nga drejtimi i Agjencisë Shqiptare të Zhvillimit të Investimeve (AIDA). Ai ka depozituar zyrtarisht një kërkesë dorëheqje ku njofton largimin e tij nga agjencia që e drejtonte që prej qershorit të vitit 2015. Burime qeveritare bëjnë të ditur për “SCAN” se një nga kandidaturat kryesore për zëvëndësimin e Beqirit është Brisida […]

Vazhdo të lexosh

Nga Mesila Doda: Nuk kemi Atdhe rezervë

Para se të nisim punën në Kuvendin e Shqipërisë, ne parlamentarët betohemi se do të mbrojmë Kushtetutën e Shqipërisë dhe pavarësinë e vendit. Qysh në Preambulën e Kushtetutës sonë ne, shqiptarët marrim përsipër të punojmë për bashkimin kombëtar dhe po jua them me një fjalë të vetme t’i dalim për zot shqiptarisë. Zonja dhe zotërinj, […]

Vazhdo të lexosh