Blendi Fevziu/ Çfarë e lidh me Shqipërinë miliarderin e arrestuar Saudit ?

Ualed Bin Talal Al Saudi, një ndër njerëzit më të pasur të botës dhe njëkohësisht një prej pasanikëve më mediatikë të globit është arrestuar dje në Arabinë Saudite. Arrestimi i tij është pjesë e një fushate anti-korrupsion ndërmarrë nga princi saudit i Kurorës, një 32 vjeçar mjaft popullor në vend, i quajtur Muhamed Bin Salman. […]

Continue Reading