KQZ/ U hiqet mandati deputetëve Rakipi e Rehovica

KQZ-ja vendosi t’u hiqte mandatet dy deputetëve pas kërkesës së Prokurorisë. Ata janë subjekt i ligjit për dekriminalizimin, dhe sipas Prokurorisë kanë fshehur arrestimet në Itali. Ata akuzohen gjithashtu se kanë përdorur gjeneralitete të rreme. Me 5 vota pro nga të gjithë anëtarët e KQZ-së iu hoqën mandatet Rehovicës dhe Rakipit duke i kaluar mandatin […]

Vazhdo të lexosh

Partia Demokratike i ka kërkuar prokurorisë, verifikimin e të dhënave për deputetin e PDIU, Aqif Rakuipi

Në kërkesën që PD-ja i ka dërguar sot, më 4 tetor 2017, Prokurorisë së Përgjithshme dhe KQZ, thuhet shprehimisht: “Kërkojmë nga ana juaj, verifikimin e plotë të të dhënave të deklaruara në Formularin e Vetëdeklarimit nga subjekti Aqif Kahreman Rakipi, me detyrë deputet i Kuvendit të Shqipërisë. Ekziston dyshimi i arsyeshëm se subjekti Aqif Rakipi ndodhet […]

Vazhdo të lexosh