Anton Martini: Shteti im më “pushkatoi” mua dhe familjen time

Ish-prokurori Artan Martini ka reaguar ditën e sotme pasi u shkarkua përfundimisht nga detyra nga Kolegji i Posaçëm i Apelimit. Përmes një postimi në rrjetet sociale, Martini shkruan se ishte i përgatitur për këtë vendim, pasi sipas tij kishte të gjithë të dhënat e nevojshme që po punohej në menyrë të kamufluar kundër Martinit. Martini […]

Continue Reading