Ja kush është trafikantja e madhe shqiptare në klanin mafioz të Ndranghetas e arrestuar në Itali

Një megaoperacion i antimafias italiane ka çuar sot në ekzekutimin e urdhër arrestimeve ndaj 25 personave me akuzën e trafikut ndërkombëtar të drogës për llogari të klanit mafioz të Ndranghetas Mancusi di Limbadi.Mes të arrestuarve është dhe një femër shqiptare Elisabeta Kotja 40 vjeç, e kosideruar një trafikante droge e nivelit të lartë.Operacion antimafia i […]

Vazhdo të lexosh