E ‘frikshme’/ 57% e të rinjve në Tiranë nuk do të votojnë. Ngelen vetëm veteranët.

57% e të rinjve të kryeqytetit deklarojnë se do të bojkotojnë zgjedhjet vendore të Qershorit 2019! Papunësia, të ardhurat e ulëta, korrupsioni dhe arsimimi janë problemet më shqetësuese që kërkojnë zgjidhje! Foto ilustruese18 Maj, 2019 14:21 Rinia e Tiranës “ngel në klasë” Bashkinë dhe partitë politike në Tiranë! TIRANË- Anketa Kombëtare “Rinia në Shqipëri 2019”, […]

Vazhdo të lexosh