Shkarkohet drejtoresha e ZVAP në Elbasan

Shkarkohet drejtoresha e Zyrës Vendore të Arsimit Publik në Elbasan, Anila Çota. Në vend të saj në këtë post është emëruar Ermir Çela. Ky i fundit është pedagog i jashtëm pranë departamentit të Matematikës në Universitetin “Aleksandër Xhuvani” në Elbasan dhe mbante detyrën e Drejtorit në Gjimnazin “Konstandin Kristoforidhi”. Gazetari Fatmir Popja raporton për ‘BalkanWeb’ […]

Vazhdo të lexosh