Trump kishte mbështetjen e Merkel dhe May gjatë sulmeve në Siri

Angela Merkel dhe Theresa May kanë mbështetur ndërhyrjen amerikane në bazën ushtarake siriane, Al Shairat, kumtoi Shtëpia e Bardhë. Të tre politikanët – Trump, Merkel dhe May – ishin dakord për sulme ndaj pozicioneve të ushtrisë siriane të presidentit Bashar al-Assad. Si pasojë e sulmit të forcave të ushtrisë siriane, në Chan Schainum janë vrarë […]

Continue Reading

Edhe të majtët Evropian të korruptuar

A i ka favorizuar bashkëpunëtorët e ngushtë kur ka qenë President i Parlamentit të BE kandidati për kancelar i socialdemokratëve gjermanë? Ekspertë të BE po verifikojnë faktet nëse duhet të hapin një procedurë hetimore. Për Martin Schulz-in, i cili aktualisht merr mbështetje maksimale në sondazhe, çështja kuptohet që është e pakëndshme. Zyra Evropiane për Luftimin […]

Continue Reading