Preç Zogaj: Basha të bashkojë fjalët me aktet

 Preç Zogaj, përmes një interviste për revistën “Mapo”, arrin t’i japë kuptim shumë pikëpyetjeve që ngrihen për të tashmen dhe ardhmen e partisë kryesore të së djathtës, pas humbjes më të madhe që ka pësuar në një palë zgjedhje gjatë 27 viteve… Zogaj, Partia Demokratike si opozitë mori 195 mijë vota më pak krahasuar me […]

Vazhdo të lexosh