Zjarri i dyshimtë në Bibliotekë dhe zjarri amerikan që do djegë Ramën

Zjarri i dyshimtë në Bibliotekën Kombëtare që u zbulua “rastësisht” nga policia bashkiake duket i stisur në një moment të keq për Ramën. I ngjan një loje luftash nga skenarët tipik për të spostuar vëmendjen nga letra bombë e 6 senatorëve drejtuar Sekretarit amerikan të Shtetit Tillerson për rrezikun Rama ndaj demokracisë, zgjedhjeve dhe kapjes […]

Vazhdo të lexosh

Amerikanët peticion për te arrestuar Soros-in.

Qytetarët amerikanë kanë nisur mbledhjen e fimrmave për nxjerrjen e një urdhër-arresti ndërkombëtarë për manjatin George Soros. Peticioni është publikuar në faqen e Shtëpisë së Bardhë dhe dhe deri tani ka arritur të mbledhë 10 mijë firma.  Nëse ky peticion nënshkruhet nga 100 mijë qytetarë, Shtëpia e Bardhë është e detyruar të përgjigjet.

Vazhdo të lexosh