Skandal/ Rama dhe Veliaj, ndërtim pa leje në oborrin e Partisë Socialiste. Video

Për të gjithë ata që besojnë se erdhi dita që nuk guxon kush ta sfidojë shtetin e Edi Ramës me ndërtime pa leje, Gjergj Bojaxhi ka publikuar një videoskandal. Në qendër të kryeqytetit, në oborrin e selisë së Partisë Socialiste dhe brenda rrethimit të Bashkisë së Tiranës, Bojaxhi ka zbuluar një ndërtim pa leje që […]

Continue Reading