Ilir Meta promovon bukuritë e Alpeve Shqiptare, Luginën e Valbonës dhe Thethin.

Presidenti Meta, ka vendosur të promovojë, si fillim, bukuritë e Alpeve Shqiptare, Luginën e Valbonës dhe Thethin. Ilir Metës i janë dashur 4 orë për të përshkuar në këmbë distancën nga Thethi në Valbonë, duke kaluar nëpër shtigje të vështira. Mundet origjina e tij prej Skrapari e ka bërë të mos mposhtet nga shtigjet e panumërta prej […]

Continue Reading

Çmimet e naftës kanë shënuar rritje të frikshme. 1 l naftë 172 lekë

Çmimet e naftës kanë shënuar rritje ditët e fundit me 4-5 lekë për litër tek operatorët më të mëdhenj, duke reflektuar shtrenjtimin e naftës në tregjet ndërkombëtare. Kastrati, operatori më i madh në treg, e shet naftën me 172 lekë dhe benzinën me 173 lekë, më një rritje prej 4 lekë për litër. Edhe Eida, […]

Continue Reading