Nga Dr. Bledar Kurti: Si u themelua CIA?

Gjatë shtatë dekadave të fundit ka patur një numër shumë të madh mitesh rreth kultit të inteligjencës dhe Agjencisë Qendrore të Inteligjencës, e njohur ndryshe si CIA (Central Intelligence Agency). Shpeshherë këto mite kanë prejardhjen nga mungesa e njohurisë për shërbimet e inteligjencës, nga lajmet në media ose nga libra triller of aventuresk. CIA perceptohet […]

Continue Reading

Grabitet një agjensi e transferimit të parave në Fushë-Krujë

Një agjenci e transferimit të parave është grabitur nën kërcënimin e një pistolete. Mësohet se grabitësi me kapuçin e xhupit në kokë dhe nën kërcënimin e armës ka marrë rreth 200 mijë lekë të reja. Policia ka nisur punën për identifikimin e autorit të grabitjes së kësaj agjencie të transferimit të parave në pronësi të […]

Continue Reading