Rama i bën thirrje studentëve ekselentë të bëjnë kërkesë për punësim në administratën shtetërore.

Me anë të një videoje në Facebook, kryeministri thotë se të gjithë studentët ekselentë që zotërojnë një diplomë që nga viti 2015, duhet të aplikojë në “punëtëmbarë.al dhe dap.gov.al” për t’u punësuar në administratë. Rama bën të ditur se në administratë janë 2019 pozicione pune vakante dhe aplikimet janë të hapura deri më 20 shtator. […]

Vazhdo të lexosh

Artan Fuga/ Pasojat e votimeve pa opozitë

Votimet pa opozitën e kthejnë Shqipërinë në një muze të madh. Pse? Sepse brezat e rinj do të njohin nga afër si ka qenë monizmi i dikurshëm. Njësoj sikur të vizitojnë ndonjë nga sallat e dedikuara të Muzeut historik Kombëtar. Votimet pa opozitën janë edhe një lloj agjencie turistike. Pse? Sepse na çojnë në Kinë […]

Vazhdo të lexosh