Adriatik Alimadhi sjell ditarin e dhjetë viteve në mërgim të partisë “Balli Kombëtar”

Vazhdim, ditari i dhjete vjeteve ne mergim te partise “Balli Kombetar” 12 Gusht. Ardhja e Auberon Herbert-it asht komentue shume. Nji pjese e Shqiptarevet nuk i u-afruen fare, as per t’i dhane mireseardhjen! Aji u-nis per Rrome, dhe tha se don te takoje me Kryetarin. E percollen te gjith kur u-nis. Sot u-perkujtue vrasja e […]

Continue Reading

Xhavit Koni: Torturat e Fatmir Xhafës në qeli derisa më la pa ndjenja

Xhavit Koni nuk i kishte mbushur 16 vjeç, kur do të përfundonte në qelitë e burgut në vitin 1985. Aty kish përfunduar për një sherr në moshën e adoleshencës dhe e kish pranuar fajin e tij. Hetues siç tregon dhe vetë të çështjes nuk ka pasur Fatmir Xhafën, por një tjetër që ishte dhe shefi […]

Continue Reading

Basha homazhe tek monumenti i Adem Jasharit

Kryetari i Partisë Demokratike ka zhvilluar sot homazhe tek monumenti i Adem Jasharit në Tiranë, në përkujtim të rënies heroike të tij dhe të 55 Jasharëve të tjerë në Prekaz për pavarësinë e Kosovës. Basha tha se “trimëria dhe sakrifica e familjes Jashari për Kosovën e lirë është ndër aktet më të ndritura të historisë së […]

Continue Reading