Berisha: Arben Ndoka ka fshehur 400 ton drogë

Berisha denoncuar në Facebook se Arben Ndoka dhe vëllezërit e tij kanë në pronësi rreth 400 ton drogë, duke treguar dhe vendin ekzakt ku janë fshehur. Duke iu referuar mesazhit të “oficerit dixhital të policisë”, Berisha shkruan se magazinat që ndodhen pas kalasë së Lezhës, krahut të lumit në ish-zonën industriale ruhen me policë. Ja […]

Continue Reading